Film měl být dle jedničky

41 18

Již mnoho let Hollywoodem proplouvá myšlenka natočit film podle hry Mass Effect. Jednu dobu na scénáři pracoval Mark Protosevitch, který aktuálně dělá na remaku filmu Oldboy a můžete ho najít i v titulcích filmů I Am Legend a The Cell. Nicméně ať už Mass Effect film přijde kdykoliv, jeho jméno tam figurovat nebude.

Pan Protosevitch při rozhovoru s redaktorem serveru Badass Digest prozradil, že napsal několik návrhů na scénář, ale byl následně nahrazen jiným scénáristou. On sám adaptoval první hru, protože to tehdy bylo cílem. A bylo to velice těžké z důvodu příliš velkého rozsahu první hry. De-facto byl nucen obsah 9 či 10 hodin rozhovorů a děje hry nacpat do dvouhodinového filmu. Byl to jeho první a asi i poslední pokus o adaptaci počítačové hry.

Otázkou zůstává, co bude s tímto tématem do budoucna. Ale nemusíme zoufat. Již brzy se v kinech dočkáme Enderovy hry, která je v jistých prvcích Mass Effectu dosti podobná. Ostatně se podívejte na trailer.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=2UNWLgY-wuo

enders-game_eating

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

18 komentářů on "Film měl být dle jedničky"

    • Václav Kosán

      Když nic jiného, tak to berte jako upozornění na zajímavé sci-fi, které se podle prvních ohlasů věrně drží své předlohy. Já v tom jinak podobností s Mass Effect vidím dost. Hmyzí nepřátelský druh, opakující se invaze, hlavní hrdina vidí to, co jiní nemohou. Ale co já vím, já vidím podobnosti s Mass Effect v každém druhém sci-fi 🙂

      • Imrich Kavčák

        To já taky 🙂 a pokaždé když jsem dohrál ME jsem si řek, že žiju ve špatné době :/

  1. Jakub

    Tak teda nevím. Jediný v čem tam vidím podobu je úvodní zapadající slunce za planetu a řekněme rasa, která chce zničit lidstvo. Co tam dál připomíná ME? Já tam nic nevidím. (Jo ten obrázek jasně)
    A jinak film vypadá z traileru pěkně, ale to vypadá každej film. A sem tady jedinej kdo nezná toho kluka co tam hraje?

Leave a Comment