FIFA a Mass Producent

30 0

V sobotu jsme si představili přítelkyni producenta BioWare Michaela Gambla, dneska si představíme jeho samotného.

Mike vystudoval v roce 2004 po pěti letech bakalářský titul na The University of Calgary, aby následně ještě si v letech 2006-2008 udělal bakaláře z ekonomiky na stejné univerzitě.

Hnedka po škole nastoupil do EA, kde pracoval jako animátor na sportovních hrách jako Madden 2006, FIFA 2006, NBA 2006 a Fight Night.

Na přelomu let 2005 a 2006 odchází do Black Rain Software, kde pracuje jako Indie developer. Pracovla na titulech: The Heist at the Neverwinter Lights Casino, Keep on the Borderlands a Ravenloft:Dreamscape. Na těchto hrách nějaký způsobem spolupracoval až do července 2010.

Současně s tím v letech 2007-2008 pracoval jako odborný asistent na univerzitě, kde studoval.

V červnu 2009 nastupuje do BioWare jako manager vývoje DLC pro Mass Effect 2, aby se pak vypracoval přes pomocného producenta (Associate Producer) Mass Effect 3 až na koproducenta a producenta DLC pro stejnou hru.

Mike místo snídaně pije Coca Cola Zero (někdy i tři). Přes den se věnuje různým schůzím a propočtům nákladů, takže si myslí, že žije v ExcelLandu. Po práci si zahraje multiplayer ME3 a komunikuje s fanoušky. Mike poslouchá metal a miluje skupinu Blind Guardian.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=5FHDE5wUrdM

Zdroj: LinkedIn, BioWareBlog, Twitter

mass-effect-3---Mike-Gamble

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Žádné komentáře on "FIFA a Mass Producent"

Leave a Comment