První pohled na Into Darkness

48 6

J.J.Abrams se trošičku rozpovídal na téma nového Star Trek filmu. Nevím jak vy, ale já v tom ten Mass Effect vidím. Ale spíše to bude tím, že jak hra, tak nový film vychází ze stejných základů.

[youtube id=“ceSJqDrJMyo“ width=“569″ height=“320″]

Star-Trek-Into-Darkness-Trailer-Logo

P.S. Proč pořád na Mass Effect Centrálu míchám Star Trek a System Shock? Protože vás připravuji na přechod na nový server KyberWeb, kde budu pokračovat v pravidle alespoň jedna zpráva denně, ale už to nebude jen o Mass Effect, ale o kyberpunk, steampunk a scifi hrách/filmech/knihách obecně. Uznejte, že občasné místní zprávy, kde je jeden obrázek, jen aby byla newska, jsou ponekud nudné. Takto mohu více takových obrázků a zpráviček shrnout do jednoho článku a další den se věnovat něčemu jinému.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

6 komentářů on "První pohled na Into Darkness"

  1. babouš

    Na Star Trek se těší ( nadchnul mě už první díl od kterého jsem nic moc nečekal ) ale ME v tom moc nevidím. ME mi spíše připadá že se hodně inspirovalo od Star Wars 🙂
    K P.S.: Držím palce na novém webu .) ( určitě budu sledovat ) a jestli se budete věnovat i novinkám okolo připravovaného projektu Cyberpunk 2077 od CDprojekt budu jedině rád ( ta hra mě nezkutečně zaujala )

Leave a Comment