Replika pistole Scorpion

231 0

V obchodě BioWare se objevila možnost předobjednat si repliku pistole Scorpion za 100 dolarů a po ukončení předobjednávek doplatit dalších 300. Rozesílání je naplánováno na začátek roku 2016.  Stejně jako v případě Gethské pušky nebo Mikiny N7, se musí k ceně ještě navíc připočítat dopravné, DPH, clo a poplatek české poště. Pod obrázky pistole je stručně uvedeno, co všechno se musí v takovém případě zaplatit a jak to probíhá.

Závěrečné detaily na pistoli Scorpion jsou provedeny ručně, stejně jako nanášení barvy. Jedná se o repliku 1:1 a představuje reálnou velikost. Rozměry jsou 36 cm na délku, 20 cm na šířku. Zbraň váží  4.5 kg a jsou v ní zabudovány funkční LED světla. Vyrobena bude z materiálu polystone, což je tvrzený plast, který se běžně používá při tvorbě sběratelských postaviček. Repliky bude vyrobeno pouhých 500 kusů.

V kodexu Mass Effect je tato zbraň popsána takto: Pistole Scorpion, původně určená pro salarianskou STG, aby malé jednotky mohly zadržet i mnohem větší nepřátele, je nyní používána ve službě po celé galaxii. Vystřeluje nízko-rychlostní projektily s dutou špičkou s dvojím využitím. Silně výbušná výplň uvnitř projektilů obsahuje pojivo, které při nárazu přichytí střelu na cíl. Při střelbě na povrch se potom projektil mění na nášlapnou minu.

 

etc-gun-me-triforce-angle03

 

etc-gun-me-triforce-angle04

 

etc-gun-me-triforce-angle05

 

etc-gun-me-triforce-thumb

etc-gun-me-triforce-angle06

DPH  se platí vždy při ceně nad 25 dolarů nebo 22 euro a činí 21 % z celkové částky. Pokud cena přesahuje 150 euro, platí se ještě navíc clo, které obvykle činí 15 % z celkové částky. K zaplacení cla je potřeba mít navíc vytisknutý popis zboží, vyfocenou stránku internetového obchodu, doklad o platbě – ať už paypalem nebo převodem z banky. Výši cla si můžete vypočítat na internetových stránkách celní správy.  Pokud si nepřijdete do Prahy osobně vyzvednout zásilku a necháte obstrukce s clem a DPH vyřídit Českou poštou, musíte jí všechny dokumenty poslat, udělit jí plnou vůli a počítat s poplatkem 180 Kč. Dokumenty a oznámení o doručení zboží vám přijde prostřednictvím České poštou ihned, jak k nám bude zboží přepraveno. Proto bývá mnohdy pohodlnější spolehnout se na nějaký český internetový obchod, kde tyto problémy nebudete muset řešit.

 

 

Zdroj: biowarestore, penize.cz, vlastní

Total 1 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Žádné komentáře on "Replika pistole Scorpion"

Leave a Comment