Multiplayer dotazník

183 14

Na oficiálním blogu BioWare se objevil odkaz na dotazník Mass Effect 3 Multiplayer Map survey, který se následující týden bude fanoušků ptát, jak se jim líbil multiplayer, návrh samotných map, obtížnost či atmosféra. Členové týmu pracujícícho na multiplayer vás prosí o upřímné odpovědi.

Osobně se domnívám, že tento průzkum pak povede k analýze a případným změnám mutiplayeru v další hře ságy Mass Effect.

Firebase-Glacier-Swarm

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

14 komentářů on "Multiplayer dotazník"

  1. deepfinity

    Podle mě největší problém ME3 multiplayeru je že je to obyčejná horda. Připadal sem si jak zavřený v nějaký kleci. Měli udělat hordu podobnou jako třeba ve Warhammer 40k Space Marines (a určitě i spousta dalších her to má) kde se postupně prochází několika lokacemi. Ideální by pro mě byl ale coop podobný singleplayeru, spíš než vlny nepřátel. Klidně i s nějakým základním příběhem a rozhodováním. A možná ani kompetitivní multiplayer hráč proti hráči by nemusel být špatný, kdyby se to dobře zvládlo. Vim že her s tímto typem MP je hodně, ale zrovna v Mass Effectu se všemi těmi biotic a tech schopnostmi by to mohla bejt docela sranda.

    Jinak musim říct že mě MP hodně překvapil. Hrál jsem ho chvíli ze začátku a pak se k němu vrátil až po dlouhý době a nevěřil sem že hraju pořád stejnou hru. Výborně zpracované nové rasy, super schopnosti, mapy, propracované animace melee útoků a další. Myslim že multiplayer ušel velmi dlouhou cestu a po vydání všech DLC je technicky a hratelnostně mnohem dál než samotný singleplayer. Tohle se klukům z Montrélu povedlo a i proto věřim že ME4 zmáknou (i když po Omeze moje důvěra trochu klesla).

    Mimochodem hádejte kdo má dneska narozeniny, napovim že se narodí za cca 150 let 🙂

Leave a Comment